Tjäna pengar till föreningen med kaffe

Ha en föreningsförsäljning med vårt lyxkaffe – Svenskarnas favorit!

Fördelar med kaffekassans metod för att tjäna pengar till föreningen:

Lättsålt lyxkaffe ☕

Väldigt många dricker kaffe i Sverige.

Flera undersökningar visar att 4 av 5 hushåll köper kaffe regelbundet.

Genom att ha en föreningsförsäljning där ni säljer kaffe så köper era kunder något de redan tänkt att köpa, och inte bara för att stödja er när ni tjänar pengar till er förening.

~

Noll utlägg i er föreningsförsäljning

Vi tar all risk. Ni kan fokusera på tjäna pengarna. 

Ingen minimigräns på hur mycket ni behöver sälja med klubben. 

Tjäna pengar till föreningen & klubbkassan i er egna takt.

Tjäna mycket pengar till föreningen & klubben

En genomsnittlig försäljning på vårsäsongen ger 11 400 kr i vinst.

De föreningar som sålt vårt kaffe har ibland överträffat det med över 20 000 kr per säljtillfälle.

Ni kan vara trygga i att ni får en lönsam klubbförsäljning med Kaffekassan. 

Bästa metoden för att tjäna pengar till er förening 

Hundratals föreningar och klubbar har sålt vårt kaffe med mycket bra resultat. Ta reda på mer om hur ni kan tjäna pengar till föreningen med kaffe nu. 

Se alla produkter

 

Tjäna pengar till föreningen med försäljning av lyxkaffe

Tusentals föreningar har sålt vårt prima kaffe av högsta kvalitet med riktigt bra resultat.

Med hjälp av kaffe så kan ni tjäna pengar till föreningen med ett beprövat koncept som funkat för tusentals lag runt om i hela Sverige och Norden. Anledningen till att kaffe fungerar så bra i en föreningsförsäljning är på grund av att svenskar och folk i Norden är generellt kaffedrickare. Vi är i toppen av de mest kaffedrickande länderna och älskar kaffe helt enkelt.

Kaffekassan ger en suverän möjlighet för er att tjäna pengar till föreningen för att kunna åka iväg på flera roliga cuper tillsammans och skapa minnen för livet!

 

Klubbförsäljning som är rolig!

Att göra en föreningsförsäljning med Kaffekassan och tjäna pengar till föreningen ska vara något som alla inblandade ska tycka är roligt!

Därför finns vi på Kaffekassan vid din sida hela vägen.

Vi hjälper dig och ditt lag tillsammans med vårt glada gäng på kundservice och ger er konkreta säljtips och hjälpmedel för att kunna tjäna pengar till föreningen och genomföra en lyckad försäljning!

Vi har också tävlingar för alla som säljer med oss och förtjänsten per såld vara är så pass bra att det motiverar ungdomarna att sälja ännu mer.

Hur mycket tjänar man på föreningsförsäljning med Kaffekassan?

Kaffekassan är ett av företagen i Sverige som föreningar tjänar mest pengar på per såld produkt!

Du och din förening kan tjäna upp till 56 kr per såld produkt, och det finns även bonusar ni enkelt kan samla ihop.

Föreningar som tjänar pengar brukar i snitt tjäna mellan 8000 till 22000 kronor per föreningsförsäljning.

När ni tjänar så mycket pengar per produkt gör det allt mycket smidigare att tjäna pengar till föreningen. Ni behöver inte sälja lika många produkter för att tjäna lika mycket och det går snabbare att nå ert mål vilket gör det möjligt att ha en kortare säljperiod. Allt från friidrottsföreningar till simsällskap väljer att sälja med Kaffekassan årligen.

 

Hur gör man en försäljning med föreningen?

Det är enklare än vad man kan tro! Allt du behöver göra för att börja tjäna pengar och ha en klubbförsäljning med oss är att:

1. Börja sälj med vårt säljpaket – beställ gratis här
2. När ni fått hem det så startar er säljperiod. Nu kan ni påbörja er försäljning. Det är okej för er att välja själva hur länge ni vill sälja. Samla in så mycket ni bara kan!
3. Inom 3 veckor så får ni även tillgång till vår digitala butik där ni gör beställningen av produkter, dessa levereras sedan fraktfritt till er och ni delar sedan ut produkter, tar betalt, betalar fakturan från oss, och behåller er vinst!

Superlätt!

Psst… Värt att veta är att ni har minimal administration hos oss och fakturan skickas 20 dagar efter att ni fått produkter skickade till er. Detta gör att ni får gott om tid att hinna dela ut alla produkter, ta betalt, och betala fakturan på! Fakturan är digital, så du behöver inte oroa dig för att tappa bort den åtminstone.

 

Vad ungdomarna lär sig av en försäljning

Vi har varit i kontakt med tusentals personer som varit ansvariga för olika föreningsförsäljningar, klubbförsäljningar samt massa olika ungdomar, och med tiden så har vi insett att när man tjänar pengar till föreningen är det så mycket mer än att bara tjäna pengar till föreningen.

När man genomför en försäljning utmanas alla ungdomarna att utveckla egenskaper som kommer gynna dem resten av deras liv. De utvecklar social kompetens och förbättrar sin karisma för att få sålt mer. Ungdomarna lär sig att vara uthålliga och utveckla strategier för att omvandla ett nej till ja. De lär sig även att aldrig ge upp förens man nått sitt mål.

Utöver att utveckla fantastiska egenskaper överkommer de rädslor av att till exempel prata med främlingar och utsätta sig för situationer som de vanligtvis inte är vana vid.

Det är även riktigt roligt att höra när kontaktpersonen blir förvånad över hans eller hennes egna förmåga att sälja och chockar närstående med försäljningsresultatet.

Vill er förening komma igång med att tjäna pengar? 
Gör som tusentals fotbollsföreningar, friidrottsföreningar handbollsföreningar, ryttarföreningar och massa fler och beställ ert kostnadsfria säljpaket här.