Allmänna villkor

en samt avKund

Med kund menas skola/klass/förening eller lag. Kontaktperson ansvarar för att villkoren uppfylls.

Kontaktperson/ansvarig säljare måste vara 18 år eller över samt ej vara belastad med betalningsanmärkningar.

Betalning

Faktura skickas efter avslutad försäljningsperiod (är vanligtvis 3 veckor) med 20 dagars kredit. Vid försenad betalning gäller dröjsmålsränta enligt lag. Faktura kan skickas per e-post eller brev vid önskemål.

Leveransavgifter och hantering

Att sälja med Kaffekassan är fraktfritt vid beställning av säljpaket samt beställning av produkter.

Detta gäller vid beställning av säljpaket för att komma igång med försäljningen samt för leveransen av kaffet ni sålt.

Vid eventuella returer, så står Kaffekassan för frakten om gruppens försäljning överstiger 35 st paket. Om gruppens försäljning understiger den summan står gruppen för returkostnaden på totalt 99 kr.

Returnerade varor efter försäljningsperiod måste vara oskadda och i obruten förpackning, skadad produkt debiteras med 70 kr. Detta på grund av att vi inte kan sälja vidare en skadad produkt samt den extra tiden som vi behöver undersöka produkten på. Därför råder vi er att ej skicka tillbaka varor som ni misstänker vara skadade.

Om ni valt att beställa kaffe och inte sålt allt så ska ni kontakta oss för att få instruktioner för hur ni kan skicka tillbaka detta utan kostnader (gäller endast vid direktförsäljning, inte om ni tar upp beställningar i förväg).

Kundens förpliktelser

Kunden ansvarar för att sköta arbetet på ett ansvarsfullt sätt, enligt våra instruktioner och prissättning. Kunden får ej sälja produkterna till högre eller lägre pris än vad vi har angivit (1 st komplett kaffepaket x 3 för 150 kr). Kunden ska sköta sitt arbete och säljande på så vis att vårt rykte bibehålls och/eller förstärks. Ni gör detta för att tjäna pengar till er klass, lag eller förening.

Om försäljning uteblir: När kunden beställt säljpaketet och det skickats, så har kunden förbundit sig att meddela Kaffekassan huruvida de kommer fullfölja sin försäljning eller inte. Det är okej att kund inte slutför försäljning, så länge detta meddelas till oss inom 60 dagar från att kunden beställt säljpaketet. Om kund inte meddelar oss debiteras säljpaketet med 199 kronor.

Referenser

Kaffekassan har rätt att använda er klass eller förening som referens efter avslutad försäljning, vi har dock ej rätt att använda personnamn eller bilder på er utan er tillåtelse.

Integritetspolicy

Kaffekassan använder aldrig er information för att sälja vidare den till någon 3:e part, däremot kan informationen såsom webbplats-cookies användas i marknadsföringssyfte för att skapa en bättre upplevelse för besökare hos www.kaffekassan.se.
Personuppgiftsansvarig för Kaffekassans tjänster är Make Memories AB, 559250-4731, Vegagatan 2, 224 57 Lund.

Eventuella motgångar

Om vi skulle skicka en felaktig leverans, t.ex. för få/för många produkter åtgärdar vi detta utan extra kostnader.

Vi ansvarar inte för förseningar av leveranser som påverkas av yttre omständigheter såsom brand, jordbävning, storm, epidemier etc.

Om gruppen inte vill genomföra försäljning efter att ha beställt säljpaketet

Säljpaketet är ett kostnadsfritt redskap som företaget tillhandahåller i syfte om att möta gruppens mål.

Om gruppen beställer säljpaketet, men inte slutför sin försäljning av någon anledning, så måste gruppens kontaktperson meddela detta inom 30 dagar från försäljningens bestämda slutdatum. Om kontaktpersonen meddelar detta så är försäljningen tekniskt sett avslutad, och gruppen kan välja att starta en försäljning vid ett senare skede om de så skulle vilja.

Om gruppen inte meddelar företaget om de inte tänker fullfölja deras försäljning, förbehåller sig företaget att ta ut en avgift på 299 kr som täcker företagets kostnad för säljmaterial och frakt. Det är därför viktigt att meddela oss om gruppen bestämmer sig för att inte slutföra försäljningen.

 

För kontakt gällande våra allmänna villkor och andra frågor relaterade till försäljning med gruppen. Kontakta oss på info@kaffekassan.se

 

Senast uppdaterat 11 april 2020.