Vårt kaffe

Delikatesskaffe som ger mervärde för skolklasser och föreningar

Tjäna pengar till klassen med kaffe – Enkelt & lättsålt

Varför just sälja kaffe?

Idén grundas i att många människor inte längre ser något värde i många av produkterna skolklasser och föreningar säljer idag, utan man köper saker för att stödja gruppen ändå.

Vi tror på att alla kan vara vinnare.

Kaffe är en av Sveriges mest sålda förbrukningsvaror och har dessutom ett långt bäst-före-datum. Vi erbjuder skolklasser och föreningar en lättsåld produkt som säljs helt utan krav eller förbindelser.

Certifiering

Miljö och hållbar utveckling är viktigt. Med medvetna val kan vi inspirera omgivningen i rätt riktning. Vill ni veta mer om certifieringen? Klicka här.

Aristo (250 g)

Rostat till perfektion

Syrlighet 5/10

Rostningsgrad 6/10

Fyllighet 8/10

Kaffekvalité utöver det vanliga

En spännande och klassisk blandning producerad i Sverige.

De mest utsökta kaffebönorna har valts ut och är malda och anpassade för vanlig bryggning. Jämfört med det kaffe man kan köpa på stormarknaden så har detta kaffe en betydligt bättre kvalitet på råvaran, man brukar även säga att aromerna och själva smaken uppstår i rosteriet, detta har också noggrant valts ut för att tillverka ett så bra kaffe som möjligt så att skol- och föreningslivet får en god chans till att uppnå sina mål.

Denna specialrost kan endast säljas av skolklasser och föreningar genom Kaffekassan och säljs inte direkt till privatpersoner.

Vill du veta mer om insamling till klasskassan?

Lär dig mer här