Resekalkylator: Vad kostar Liseberg? -

49 roliga klassresor för hela klassen

Liseberg

Liseberg

Liseberg i Göteborg är nordens största nöjespark. Här kan du åka hela 42 hissnande attraktioner, äta på restauranger för alla smaker och uppleva liveuppträdande!

Gröna Lund

Gröna Lund

Gröna Lund i Stockholm är en nöjespark med 31 roliga attraktioner, god mat för alla smaker, och konserter med uppträdande från världskända artister.

Kokpunkten

Kokpunkten

Kokpunkten i Västerås är ett actionbad där du kan simmar genom 8 våningar av roliga vattenattraktioner. Passar simmare av alla åldrar!

Skara Sommarland

Skara Sommarland

På Skara Sommarland i Skara kan du djupdyka i 13 badattraktioner, 20 tivoliattraktioner och campa på en mysig camping.

Spanien

Spanien

En resa till Spanien är perfekt för dig som vill njuta av bad, sol, god mat och härlig kultur!

Boda Borg

Boda Borg

På Boda Borg i Oxelösund, Östersund, och Karlskrona tar du dig igenom labyrinter och löser problem tillsammans med dina vänner. Här är samarbete nyckeln till framgång!

JumpYard

JumpYard

JumpYard är en trampolinpark med anläggningar i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, och Helsingborg. Här kan du hoppa, klättra och göra roliga aktiviteter med dina vänner oavsett väder!

Gustavsvik

Gustavsvik

På Gustavsvik i Örebro kan du utforska en rad spännande aktiviteter och vattenattraktioner — perfekt för både äventyr och avkoppling.

Furuvik

Furuvik

På Furuvik kan du träffa djur, gå på äventyrsbad och uppleva ett tivoli. Det går också att runda av vistelsen på det mysiga Havshotellet!

Prison Island

Prison Island

På Prison Island är perfekt för dig som vill blanda logik, fysik, och spänning. Det hela går ut på att lösa utmaningar i form av celler och samla så många poäng som möjligt. Det finns anläggningar i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Helingsborg, Umeå, Halmstad, Luleå, och Sundsvall. 

Bodyflight

Bodyflight

På Bodyflight i Stockholm och Göteborg får du flyga i en vindtunnel med luftströmmar på upp till 300 km/h! Skyddsutrustning och certifierade instruktörer finns alltid på plats så att du får en trygg och säker flygupplevelse.

Grekland

Grekland

Åk till Grekland och njut av medelhavsvärmen, vackra stränder och ljuva smaker av grekisk mat.

Tivoli

Tivoli

Tivoli i Köpenhamn är en klassisk nöjespark där du kan fördjupa dig i en värld av underhållning och upplevelser. Om du söker en dag fylld med glädje och äventyr är detta ett måste.

Bakken

Bakken

Bakken i Köpenhamn är världens äldsta nöjespark och har 32 olika åkattraktioner och 31 restauranger med utsökt mat.

Kolmården

Kolmården

Kolmården i Norrköping är en djurpark där du kan lära dig mer om 50 olika djurarter och uppleva åkattraktioner.

Aktivator Park

Aktivator Park

Hos Aktivator Park i Örnsköldsviks ni uppleva 14 roliga aktiviteter, däribland paintball, höghöjdsbana, mångkamp, archery tag, gladiatorkamp och bubble football. 

Böda Sand

Böda Sand

Böda Sand på Öland bjuder på Ölands vackraste strand. Här kan du campa och uppleva Östkusten som aldrig tidigare.

Paris

Paris

Besök Frankrikes huvudstad Paris. Få en vacker vy över staden högt upp i Eiffeltornet, gå på museum på Le Louvre, och njut av franska baguetter och croissants. Bon voyage!

Skansen

Skansen

Skansen i Stockholm är Sveriges äldsta djurpark. Här kan du lära dig mer om 49 olika djurarter, besöka ett friluftsmuseum samt fyra århundraden av svensk trädgårdshistoria. 

Yoump

Yoump

På Yoump kan du hoppa, skutta och springa genom en trampolinpark, gå på slackline, spela DodgeBall, klättra ValoClimb, hoppa ner i en BigAirBag, gå AirTrack och dyka ner i en FoamPit. Du hittar anläggningar i Arninge, Borlänge, Halmstad, Jönköping, Kungens Kurva, och Värmdö

Laserdome

Laserdome

Laserdome är ett laserspel som går ut på att samla poäng genom att träffa dina motståndare med laser. Du kan hitta Laserdome i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Helsingborg, Borås, Halmstad och Kristianstad.

Powerpark

 

Powerpark

Powerpark är Finlands största nöjespark och bjuder på mer än 40 olika attraktioner, ett brett utbud av restauranger, och go-kart.

Eventcenter Knock 'em Down

Eventcenter Knock ’em Down

Hos Event Center Knock ’em Down kan du spela bowling, prova virtual reality, rida rodeotjur och uppleva The Challenge som består 10 spännande actionrum där ditt lag ska samla så många poäng som möjligt. I Norrköpingsanläggningen finns dessutom en hel trampolinpark att tillgå!

Daftöland

Daftöland

På Daftöland väntar den perfekta klassresan med pirattema, spännande åkattraktioner och krutdoftande äventyr. Upplev fartfyllda karuseller, hisnande höjder och skrattfyllda stunder tillsammans med klassen.

Tosselilla

Tosselilla

På Tosselilla i Tomelilla kan du uppleva en underhållningspark med flera roliga aktiviteter och vattenäventyr. Här kan en dag fylld med spänning och avkoppling utlovas!

London

London

London är Englands huvudstad och har ett rikt utbud på aktiviter. Besök Big Ben, gå förbi det kungliga slottet och smaka på ett brett utbud av kulinariska upplevelser. Enjoy your stay!

Åre

Åre

Åre är känt som Skandinaviens alpina huvudstad. Här kan du åka skidor och snowboard och uppleva aktiviteter året om.

The Dome

The Dome

The Dome i Gävle är Sveriges största extremsportarena och har en area på 6000 kvadratmeter. Här kan du utöva extremsporter, ta dig an utmaningar och få riktiga adrenalinkickar!

Sunne Sommarland

Sunne Sommarland

Sunne Sommarland i Sunne är en vattenpark där du kan åka vattenrutschbanor, uppleva en hinderbana, och gå på camping.

Den Blå Planet

Den Blå Planet

Den Blå Planet i Köpenhamn är Nordeuropas största akvarium. Här kan du upptäcka över 20 000 fiskarter mellan 53 olika akvarium.

Kungsbygget äventyrspark

Kungsbygget äventyrspark

Kungsbygget äventyrspark strax utanför Laholm bjuder på en rad spännande aktiviteter med sommarrodel, zipline, höghöjdsbana, klättertorn och cykelpark.

Sälen

Sälen

Sälen är Sveriges största skidort och ligger på norska gränsen. Här finns det god möjlighet att åka skidor, snowboard och njuta av snön.

Vemdalen

Vemdalen

Vemdalen i Härjedalen är en utmärkt plats att åka skidor på och bjuder på en mängd roliga skidbackar.

Lalandia

Lalandia

På Lalandia i Danmark kan du besöka ett härligt semestercenter med vattenland där du kan simma och åka vattenrutschbana. Anläggningar finns i Rödby och Billund.

Prag

Prag

Prag är Tjeckiens huvudstad och ett kulturellt centrum med många teatrar, operahus, konserthus, gallerier och musikklubbar. För den som är intresserad av arkitektur finns även en mängd vackra byggnader.  

Skypark

Skypark

Skypark är Stockholms största äventyrspark och bjuder på klättring för alla nivåer där den lägsta höjden är 1 meter och högsta 15 meter.

High Adventure

High Adventure

High Adventure i Partille utanför Göteborg är en äventyrsbana där du kan klättra högt bland träden oavsett din nivå. Den lägsta banan är 3 meter över marken, och den högsta 18 meter!

Ishotellet

Ishotellet

Ishotellet – eller Icehotel – i Jukkasjärvi  är världens första ishotell och ett sant konstverk där kreativitet möter hantverk. En coolare upplevelse får du leta efter!

Kneippbyn

Kneippbyn

Kneippbyn på Gotland bjuder på ett underhållande sommar- och vattenland som tar sommaren till nästa nivå.

Upzone

Upzone

Upzone finns i Göteborg, Borås, och Kalmar. Här kan du kasta dig ut i en höghöjdsbana och svischa fram mellan trädtopparna. Det finns även escape games och olika utmaningar som sätter dig och dina kompisars laganda på prov.

Leksand Sommarland

Leksand Sommarland

Leksand Sommarland i Dalarna är en spännande äventyrspark med 50 roliga aktiviteter & attraktioner för dig och dina vänner.

Universeum

Universeum

Universeum i Göteborg är ett vetenskapscentrum. Här kan du experimentera, lära dig mer om djur och besöka olika miljöer.

Turbo Sportzone

Turbo Sportzone

Turbo Sportzone i Uppsala är en sport- och träningsanläggning med 51 trampoliner, parkourbanor, Ninja Warrior-banor och klättring. En lämplig aktivitet för den som vill utmana sig själv fysiskt.

Minigolf

Minigolf

Var du än befinner dig i Sverige finns det alltid minigolf i närheten. Utmana dina vänner och se vem som får flest hole in ones på roliga och ibland utmanande banor.

Isaberg

Isaberg

Isaberg i Jönköping är för dig om du är äventyrslysten. Här hittar du allt från camping, banor, MTB, och golf.

Fångarna på Kastellet

Fångarna på Kastellet

Fångarna på Kastellet i Stockholm är för dig som söker äventyr. Här får du tillsammans med ett lag ställas inför både kluriga och fysiska utmaningar. Målet är att samla så många poäng som möjligt och nyckeln till framgång är ett gott samarbete.

High Chaparral

High Chaparral

På High Chaparral i Kulltorp kan du uppleva en genuin Vilda Västern-miljö! Var med om actionfyllda shower, bisonoxar, tågrån, hjulångare, guldvaskning, cowboys och en mängd andra roliga saker.

Utmaningarnas hus

Utmaningarnas hus

Utmaningarnas hus i Malmö bjuder på 38 utmaningar där ingen är sig annan lik. Utmaningar kan vara allt från att rädda världen i en Indiana Jones-miljö till en butik där du ska shoppa inför en trerätters italiensk meny. Målet är dock alltid densamma – samla så många poäng som möjligt! 

OBS: aktiviteterna på Utmaningarnas hus lämpar sig bäst för personer från 14 år då utmaningarna kan vara knepiga för yngre deltagare.

Romme Alpin

Romme Alpin

Strax utanför Borlänge ligger Romme Alpin – Sveriges största alpina skidanläggning. Här kan du åka skidor och njuta av snöiga backar.

There Nordblom
Tränare, IK Baltichov

“Vi åkte bland annat till Danmark och spelade Rödspättecup.”

Linda Bladh
Lärare klass 6B på Åsaskolan

“Vi tjänade totalt 13 255 kr och åkte på skidresa till Ulricehamn.”

Michaela Wolf

Michaelas grupp fick in 18 200 kr
genom en enda försäljning.

Markaryds IF tjänade ihop 22 331 kr
Raoul Wallenbergs tjänade ihop 19 992 kr
Åkarp IF tjänade ihop 18 224 kr
Markaryds IF tjänade ihop 22 331 kr
Raoul Wallenbergs tjänade ihop 19 992 kr
Åkarp IF tjänade ihop 18 224 kr
Markaryds IF tjänade ihop 22 331 kr
Raoul Wallenbergs tjänade ihop 19 992 kr
Åkarp IF tjänade ihop 18 224 kr

 

 

Starta försäljning