Världens starkaste kaffe: Och Sveriges starkaste!

Världens starkaste kaffe (och vilket är Sveriges starkaste kaffe?)

Inlägg

Svenskar är kända för att älska sitt svarta starka kaffe på morgonen eller efter lunchen. Finns det något man saknar när man lämnar norden så är det stinget från morgonkaffet, som vi nordbor värdesätter högt. Därför kanske det är något chockerande att en kaffeleverantör från andra sidan atlanten säger sig ha skapat världens starkaste kaffe.

Hur mycket pengar vill ni tjäna?

Hur många är ni i gruppen?

Skriv i rutan ovan.

Bra jobbat!

Skriv din e-post för att se resultatet.
Antal produkter ni behöver sälja för att tjäna

Vilket betyder att varje person behöver sälja runt

produkter för att nå ert insamlingsmål.
Starta försäljning

Death Wish Coffee

Ett företag från New York har tagit fram ett kaffe som ska ha mer än dubbel så hög koffeinhalt i sin bönblandning jämfört med vanliga kaffebönor. Kaffet heter Death Wish Coffee och erbjuder en nattsvart mörkrost som får en att vakna till. Deras kaffe innehåller noggrant utvalda premium Arabica och Robusta kaffebönor från hela världen.

Hur smakar världens starkaste kaffe?

Kaffet har en slät och subtil smak som aldrig upplevs bitter, men med en hint av körsbär och choklad. Förutom sin höga koffeinhalt är det en smak man sägs bli förälskad i. För i slutändan är det smaken som är viktigast.

En koffeinrik härlig smakupplevelse som ger extra energi under dagen.Death Wish Coffee’s kaffe finns hos några få utvalda leverantörer i Sverige. Men snart kommer du inte behöva sukta över Atlanten för att få testa ett riktigt starkt kaffe.

Sveriges starkaste kaffe

Kaffekassan är nya uppstickare i kaffebranschen som tagit på sig att producera Sveriges starkaste kaffe. Med tanke på vilken styrka en vanlig Svensson vill ha på sitt morgonkaffe kan vi inte annat än att ivrigt längta efter denna nya smaksensation.

Dynamitkaffe: för ett explosivt uppvaknande

Kaffekassan lanserar sitt starkaste kaffe någonsin under 2022, gjort från fina Robusta-bönor i en härlig mix med Arabic-bönor för att ge en stark smak med hög koffeinhalt, men utan den bittra eftersmaken.

Är du intresserad av att smaka på Dynamitkaffe eller ett annat delikatesskaffe? Sälj kaffe med klassen hos Kaffekassan och upptäck flera olika kaffesorter! 

Varför du inte kan köpa Sveriges starkaste kaffe i butik eller på nätet

Kaffekassan, som utvecklat Dynamitkaffet, riktar sig enbart mot skolklass, lag och ideella föreningar som försäljningskanal. Det betyder att det enda sätt du kan köpa det är genom att köpa det genom någon av dessa grupper.

 

 

Jag heter Linnéa och jobbar på Kaffekassan
Linnéa från Kaffekassan

Hur er skolklass kan tjäna 7923 kr på 2,5 veckor

De flesta grupper som säljer våra produkter tjänar mellan 8000 kr och 22000 kr

  • ☕ Omtyckta produkter
  • ? Snabba leveranser
  • ? Personlig säljsupport