Åk på ett härligt fotbollsläger tillsammans med laget!

Åka på fotbollsläger

Inlägg

På den här sidan får du veta mer om fotbollsläger i Sverige. Att åka på fotbollsläger är något alla ungdomar vill göra när man spelar fotboll!

Hur mycket pengar vill ni tjäna?

Hur många är ni i gruppen?

Skriv i rutan ovan.

Bra jobbat!

Skriv din e-post för att se resultatet.
Antal produkter ni behöver sälja för att tjäna

Vilket betyder att varje person behöver sälja runt

produkter för att nå ert insamlingsmål.
Starta försäljning

Funderar er fotbollsförening att åka på ett fotbollsläger men vet inte riktigt vart ni ska åka eller med vem ni ska boka resan med?

Det ni först behöver bestämma er för innan ni åker på fotbollsläger är vart ni vill åka.

fotbollsläget

Vill ni åka utomlands eller vill ni åka till en anan del av Sverige? Fotbollsläger kostar pengar och därför måste ni även komma fram till vad er budget ska vara. Behöver ni tjäna pengar till fotbollslägret klicka här och få reda på hur ni hade kunnat gå tillväga.

Hitta ett lyckat fotbollsläger för laget

 

Är det dags att åka på fotbollsläger med hela laget? Se er då om för att hitta olika bolag som kan hjälpa er att ordna den perfekta lösningen. På så sätt slipper ni tänka på att boka boende, ordna med mat och allt annat. Det finns en smidiga paketlösningar i form av fotbollsläger för barn.

Hitta rätt fotbollsläger

Alla fotbollsläger är olika, vilket man väljer kan bero på vad laget är ute efter eller vilken budget man har att jobba med. Har barnen sedan tidigare sålt produkter som kaffe och har en stadig budget går det att välja mellan fler olika aktörer på marknaden. Kanske ni inte bara nöjer er med ett läger utan vill också ha möjlighet att spela matcher mot andra lag? Genom att lägga ner tid, engagemang och kämpa för att samla in pengar kan nästa fotbollsläger 2023 bli en dröm som blir sann.

Ta in priser från flera olika leverantörer

Företag som ordnar fotbollsläger har olika lösningar och inriktningar. Ta er tid att jämföra och är det något speciellt som ni är ute efter – våga ställ frågan och jämför!

I många fall går det att hitta vägar som passar alla inblandade. Ni behöver dessutom inte stanna i Sverige för att uppleva ett fotbollsläger 2023, det finns många som anordnar resor till andra länder, framförallt inom Europa. Välj gemensamt ut ett land som laget vill rikta in sig på och jobba tillsammans för ett annorlunda fotbollsläger.

Relaterat: Hitta det bästa sommarlägret för ungdomar. Läs mer här!

Fotbollsläger 2023 för fotbollsfantaster

Fotboll är den största sporten i Sverige vilket är lätt att förstå. En fartfylld sport som passar de flesta individer på ett eller annat sätt. Därför grundades 2003 företaget Sweden Sport Academy med fokus på att ordna läger för barn inom olika sporter under sommarhalvåret.

Idag erbjuder de fotbollsläger för barn från 9 år upp till 16 år. Fotbollsläger ordnas i Helsingborg, Borås, Höganäs och Stockholm. Både hela helgen och enstaka dagar runt om i landet. Det finns även speciella läger med inriktning mot målvakter och de som satsar professionellt. Välj det som passar er situation bäst.

Relaterat: Vill ni tjäna pengar till laget? Klicka här för ett otroligt erbjudande.

Hur mycket pengar vill ni tjäna?

Hur många är ni i gruppen?

Skriv i rutan ovan.

Bra jobbat!

Skriv din e-post för att se resultatet.
Antal produkter ni behöver sälja för att tjäna

Vilket betyder att varje person behöver sälja runt

produkter för att nå ert insamlingsmål.
Starta försäljning

Sweden Sport Academy

Sweden Sport Academy erbjuder helpension lösningar för fotbollslaget. Pris för några dagars läger där allt ingår börjar från 3895 kr. Två träningspass om dagen samt både lunch och mellanmål till alla barn.

Här är deras film från 2015:

"Raoul Wallenbergs skolan, Klass 3B tjänade 19 992 kr på sin första försäljningsrunda"

Roligt fotbollsläger 2023 för barn

Olka är ett företag som funnits i resebranschen sedan 1970-talet och har lång erfarenhet av branschen. Väljer ni att anlita Olka finns det otroligt mycket att välja på, allt från träningsresor i Sverige till flera länder runt om i Europa. I Sverige finns det paket från 1290 kr vilket inkluderar två övernattningar och helpension. Ni kan boka läger på någon av de 22 orter i Sverige som erbjuds, allt från Skinnskatteberg till Göteborg.

Fotbollsläger i Europa

Förutom att stanna i Sverige går det att åka på fotbollsläger 2023 i Europa. Antingen köper man flygbiljetter själv eller bokar ett flygpaket. Förutom det tillkommer priset för själva träningslägret. Från 2290 kr går det att sova fyra nätter på Cypern med helpension och träning.

Relaterat: Vad finns det att sälja om man vill stärka lagkassan? Se 24 alternativ.

Fotbollsläger 2023 med många möjligheter

Sportsinternational har genom åren ordnat med träningsläger för mer än 221 000 fotbollsspelare sedan de grundades år 1986. Som namnet antyder finns det möjlighet att boka in ett fotbollsläger både i Sverige och internationellt. Fotbollsläger för barn 2023 har aldrig varit enklare att ordna. I Sverige finns det 40 orter att välja på, från Fagersta till Glemmingbo.

Hitta fokus inför resan

Fråga laget var de önskar att åka på fotbollsläger 2023 och sätt en bra nivå redan från början. Vad sägs som en resa till Kroatien där det går att kombinera läger med sol och bad? Företaget har valt att inte skriva ut priser på hemsidan utan allt handlar om vad för fotbollsläger som önskas.

Fotbollsläger på vackra Gotland

På vackra Gotland finns Gotland Sports Academy som erbjuder härliga fotbollsläger sedan 2015. Fotbollsläger 2023 från 995 kr vilket gör det till ett mycket prisvärt alternativ. Förutom att enbart spela fotboll finns möjlighet att hyra kanot eller cykel och ha lite andra aktiviteter om man så önskar.

Varje läger är skräddarsytt

Det finns inte färdiga paket att välja mellan här, utan varje fotbollsläger är unikt skräddarsytt efter varje lags önskemål. Eftersom att allt anpassas utifrån önskemål och behov kommer även priset att variera något. Fördelen är att fotbollslägret kommer innehålla allt som ni önskar er.

Sammanfattning

Idag finns det många anordnare av fotbollsläger, både i Sverige och utomlands. Det är laget som själv som skräddarsyr det fotbollsläger 2023 för barn som lockar mest!