Funderar ni på att sälja Newbody?

Detta vill ni veta innan en Newbody försäljning!

I denna artikeln kommer du få reda på allt du behöver veta om företaget Newbody.

Artikeln kommer bland annat ta upp vad Newbody är för företag, hur mycket er grupp kan tjäna när ni säljer med Newbody, om det finns andra alternativ till klassförsäljning som kanske är mer lönsamma, vad Newbody erbjuder för produkter att sälja, hur en newbody försäljning går till och mycket mer.

Jag har jobbat inom branschen i många år och har granskat alla olika företag att göra grupp försäljningar med och i denna artikeln skriver jag om företaget Newbody. Om ni vill känna er säkra på att göra rätt val när ni ska välja vilket företag ni ska sälja med, fortsätt läs

Newbody, vad är det egentligen för något?

Newbody är ett företag som erbjuder lag och klasser att sälja deras produkter för att tjäna pengar till gruppen.

Newbody är ett företag som främst idrottslag väljer att göra försäljningar med för att tjäna pengar till laget. Det kan vara allt från att samla ihop pengar till träningsläger eller cuper till att få råd att skaffa nya fotbollar. Två anledningar till att föreningar och klasser väljer att sälja med Newbody är för att företaget är välkänt då det har funnits sedan 1987. Den andra anledningen är att Newbody har ett stort sortiment av underkläder och träningskläder.

Det är alltså relativt enkelt att sälja Newbody produkter till träningsintresserade människor. Sedan är det enkelt att sälja Newbody strumpor, Newbody kalsonger och Newbody trosor till alla. För vem behöver inte egentligen byta ut några av sina strumpor? 😉 

Hur mycket tjänar man på Newbody produkter?

Vad tjänar man på Newbody? Om er grupp funderar på att sälja Newbody produkter borde ni först och främst veta vad ni kan tjäna per såld produkt. Newbody säljer alla sina produkter i “pack” som kostar 150 kronor för slutkunden att köpa. Det ni som grupp tjänar per såld produkt med Newbody är 37 kronor.

Newbody är ett av de största företagen på marknaden och spelar lite efter sina egna regler. Väljer ni att sälja med Newbody får ni märkbart sämre marginaler än om ni hade sålt med andra företag. Det är nämligen så att 37 kronor per sålt paket är långt från de bästa ni som grupp kan tjäna per såld produkt om man jämför med andra företag.

Om du jämför förtjänsten per såld produkt med andra företag som till exempel Kaffekassan så tjänar du hela minst 53 kronor per såld produkt.

Newbodys produkter kostar lika mycket som Kaffekassans gör för slutkunden men ni tjänar alltså ca 35 % mer per såld produkt om ni säljer med Kaffekassan. Kaffekassan erbjuder lag och klasser att sälja kaffe för att tjäna pengar till lag och klasskassan. Visste du att hela 4/5 av Sveriges hushåll dricker kaffe dagligen? Vill du få reda på mer information om Kaffekassan, klicka här!

Hur många olika Newbody produkter finns det?

Newbody har ett väldigt stort sortiment av produkter som de erbjuder grupper att sälja. De har ett så pass stort sortiment då de vill försöka nå så många personer som möjligt. För att få en enkel och klar överblick om hur mycket Newbody har att erbjuda har vi listat upp alla olika plagg de har i sitt sortiment.

Underkropp:
Newbody tights
Newbody träningstights
Newbody underställ

Överkropp:
Newbody t shirt
Newbody linne
Newbody underställ

Underkläder:
Newbody kalsonger
Newbody sport bh
Newbody invisible string
Newbody string
Newbody trosor
Newbody strumpor

Newbody strumpor, vad har de för olika sorter?

Newbody strumpor för män 

Det finns 9 stycken olika Newbody strumpor för herrar. 

För att göra det enkelt har vi nedan listat upp fyra olika exempel på Newbody strumpor för herrar:

 • Newbody Athletic Socks: Går att köpa i 6-pack och finns i storlek från 36-46. Det är en klassisk strumpa i aningen tjockare funktionsmaterial. Kostar 25 kr per par.

 • Newbody Oxford Socks Gents: Går att köpa i 6 pack och finns i storlek från 39-46. Det är en tidlös design som funkar lika bra till kostym som till ett par jeans. Kostar 25 kr per par 

 • Newbody Active Socks:  Går att köpa i 5-pack och finns i storlek från 36-46. Dessa strumporna är designade för att ge maximalt skydd mot skav och blåsor. Strumporna är gjorda i ett tjockare funktionsmaterial. Kostar 30 kr per par. 

 • Newbody Ankle Socks: Går att köpa i 10-pack och finns i storlek från 33-45. Strumporna är tunna men även stretchiga och passar perfekt till de låga skorna när man inte vill att strumporna ska synas. 

Finns det några ekologiska Newbody strumpor för herrar?  
Svar: Yes de finns det!  För personer som är medvetna om miljön finns det ekologiska Newbody strumpor att köpa.

Newbody strumpor för kvinnor

Som kvinna finns det också 9 stycken olika Newbody strumpor. 

För att göra det enkelt har vi nedan listat upp fyra olika exempel på Newbody strumpor för kvinnor: 

 • Newbody Step Socks: Går att köpa i 8-pack och finns i storlek från 37-46. En nästintill osynlig strumpa som har silikon på insidan av hälen som gör att strumpan alltid sitter bekvämt . Kostar 19 kr per par. 
 • Newbody Athletic Socks: Går att köpa i 6-pack och finns i storlek från 36-46. Det är en klassisk strumpa i aningen tjockare funktionsmaterial. Kostar 25 kr per par. 

 • Newbody Socks Air: Går att köpa i 4-pack och finns i storlek från 36-46. Denna strumpan är en låg löparsocka med stötdämpande partier som skyddar från friktion och skavsår. Kostar 38 kr per par. 

 • Newbody Jolly Socks Tokyo: Går att köpa i 8-pack och finns i storlek från 36-46. Jolly strumporna har bra kvalitet, de är tunna mönstrade strumpor som finns i många olika härliga färgvarianter. Kostar 19 kr per par. 

Finns det några ekologiska Newbody strumpor för kvinnor?  

Svar: Yes de finns det!  För personer som är medvetna om miljön finns det ekologiska Newbody strumpor att köpa. 

Newbody trosor, vad finns det för olika sorter? 

Det finns för tillfället 5 stycken olika Newbody trosor i deras sortiment . 

För att göra det enkelt har vi nedan listat upp 3 olika exempel på Newbody trosor: 

 • Newbody Hipster Cotton: Går att köpa i 4-pack och finns i storlek från S-XL. Dessa Newbody trosor är väldigt populära, de har en skön passform och är gjorda på av mjukt stretchmaterial. Kostar 38 kr styck. 

 • Newbody Invisible String: Går att köpa i 4-pack och finns i storlek från XS-L. Dessa Newbody trosorna är gjorda i ett mjukt, tunt material utan någon resårkant för att inte synas. De har även en bekväm passform. Kostar 38 kr styck. 

 • Newbody Hipster Exclusive Shine: Går att köpa i 3-pack och finns i storlek från  S-XL. Dessa Newbody trosor har väldigt diskreta sömmar som gör dem sitter snyggt under tighta kläder. Trosorna är gjorda med ett silkeslent mikrofibermaterial. Kostar 50 kr styck. 

Finns det några ekologiska Newbody trosor?

Svar: Yes de finns det!  För personer som är medvetna om miljön finns det ekologiska Newbody trosor att köpa.  

Newbody Kalsonger, vad finns det för olika sorter? 

Det finns för tillfället 5 stycken olika Newbody kalsonger i deras sortiment . 

För att göra det enkelt har vi nedan listat upp 3 olika exempel på Newbody kalsonger: 

 • Newbody Low Trunk Raw: Går att köpa i 3-pack och finns i storlek från XS-XL. Dessa Newbody kalsonger är väldigt populära, de har en skön passform med låg midja och är gjorda av tunt men slitstarkt bomullsstretch. Kostar 50 kr styck.

 • Newbody Trunk NRG: Går att köpa i 3-pack och finns i storlek från M-XL. Dessa Newbody kalsonger har låg midja och är färgglada. De har en skön passform med låg midja och är gjorda av tunt men slitstarkt bomullsstretch. Kostar 50 kr styck.

 • Newbody Boxer Classic: Går att köpa i 3-pack och finns i storlek från M-XL. Dessa Newbody kalsongerna har en väldigt stilren design. Med kalsongernas jaquardstickning får de en mjuk känsla mot kroppen och en mycket bra passform. Kostar 75 kr styck.

 • Finns det några ekologiska Newbody trosor?

Svar: Nej tyvärr finns det inte några ekologiska Newbody kalsonger att köpa. Vem vet, det kanske kommer inom snar framtid!

Kan man på Newbody logga in på en egen sida och hålla koll på försäljningen?

Ja, du kan på Newbody logga in på “mina sidor” och på ett enkelt sätt hålla koll på din försäljning.

Newbody direktköp
För dig som bara måste ha Newbodys produkter nu direkt.

Något som är väldigt eftertraktat är “Newbody direktköp”. Många vill kunna köpa Newbody produkter direkt på hemsidan och lösningen som Newbody har gjort är väldigt finurlig.

Newbody låter dig som privatperson köpa deras produkter via föreningar direkt på hemsidan. Är du intresserad av det så kan man klicka in och se en karta över hela Sverige med föreningar som säljer. Därefter väljer du en förening du vill köpa newbody produkter av och lägger en beställning.

Newbody kryddor under namnet Spicydream

Känner laget inte för att sälja kläder kan ni istället sälja Newbody kryddor.

Newbody kryddor = Spicydream.

Newbody har startat upp en ny hemsida med samma affärsmodell som Newbodys huvudhemsida erbjuder. Hemsidan för Newbody kryddorna heter Spicydream. Spicydream erbjuder alltså precis som Newbody lag och klasser försäljning av deras produkter för att tjäna ihop pengar till olika ändamål.

Spicydream erbjuder på sin hemsida ett 10-tal olika sorters produkter att sälja. Deras sortiment består av allt från kryddpaket till såser och oljor.

Det som antagligen är mest intressant för dig som läser är, vad tjänar man per såld produkt om man säljer med Spicydream? Med Spicydream tjänar man 27 kronor per sålt paket. Alla paket kostar 100 kronor.

Det i sig är en relativt låg förtjänst per såld produkt om man t.ex. jämföra med andra företag i branschen som t.ex. Kaffekassan.

Som jag har skrivit tidigare i artikeln tjänar man minst 52 kronor per sålt paket från kaffekassan där slutpriset för kunden är 150 kr. Det är 50 kronor mer för slutkunden men nästan dubbelt så mycket mer i förtjänst till er grupp. Vill ni läsa mer om Kaffekassan och vad de erbjuder?
Klicka här!

Hur lång är Newbody leveranstid?

Newbody leveranstid är 3-6 arbetsdagar beroende på vart i landet ni befinner er.

När er grupp har avslutat er försäljning och känner er nöjda med resultatet hör ni av er till Newbody och meddelar att ni vill avsluta er försäljning. När man väl har gjort det skickar Newbody ut alla kläder som er grupp har lyckats sälja till er.

Ett annat företag inom branschen som t.ex. Kaffekassan har samma leveranstid. Detta är alltså inte en faktor som borde spela in när ni ska välja vilket företag ni ska sälja med.

Det ni borde fråga er själva är, vad är lättast att sälja och på vad tjänar vi mest per såld produkt?

Missade vi något? 

Vi har här i denna artikeln tagit upp och analyserat företaget Newbody. Vi hoppas nu att du har fått en bättre uppfattning om vad Newbody är för företag!

Det som har tagits upp är allt från Newbody vinst per såld produkt, newbody försäljning, hur lång Newbody leveranstid är, Newbody kryddor till vad Newbody erbjuder för produkter.

Nu är vi otroligt nyfikna:

Hade du valt att starta er grupps försäljning med Newbody?

Kommentera gärna nedan! Vi svarar på alla kommentarer.

Catharina Persson

Kaffekassan.se

Antal omdömen: 29

Betyg: 4,7

⭐⭐⭐⭐⭐

 

Vill du ha mer information om Kaffekassan?

Skriv din e-postadress nedan så skickar vi mer information till dig.