Sälja kryddor: Tjäna pengar till gruppen med kryddor

Ska ni samla pengar till gruppen? Kanske åka på en resa tillsammans? På denna sida tar vi upp hur ni kan tjäna pengar till er grupp genom att sälja kryddor. Fortsätt scrolla för att se hur det går till!

sälja kryddor

Klasspengar med kryddor är inte alltid lätt att samla in

Massvis med skolklasser och föreningar har sålt kryddor för att få in klasspengar och pengar till laget och föreningen. Du kanske undrar ifall det där med att sälja kryddor är något för er grupp?

Kryddor används av de flesta i Sverige och därför kan man utifrån det argumentet säga att det är en lättsåld och populär produkt. Men, vid närmare undersökning så är det ofta en mindre andel folk som regelbundet köper specialkryddor, vilket gör det aningen svårare att få det sålt.

De flesta använder självklart salt och peppar, men även andra kryddor – som exempelvis citronpeppar.

Newbody kryddor: Nytt på marknaden

Företaget Newbody har ett dotterbolag som säljer kryddor. De har tidigare varit i marknaden för kläder (och är fortfarande det till stor del) men har gjort en satsning i kryddor också.

Deras kryddor hittas i olika serier, så om du till exempel gillar barbecue och att grilla, kan du hitta kryddor som passar för just detta. Ett annat exempel är tacokrydda.

Tjäna pengar till klassen med kryddor

Det säljs också ibland kryddor med höga priser och bristande kvalitet i syfte om mer klasspengar och en utökad ökad lagkassa

Att tjäna pengar till klassen med kryddor ska inte vara svårt, men eftersom alla inte direkt har en stor användning av kryddor så har vi valt att erbjuda en produkt som både är omtyckt av svenska folket, håller hög standard, och har en tillräckligt bra prisnivå för att vara lönsam för klassen, laget och föreningarna.

Samla in pengar på ett annat sätt

Kaffe – ett smart val när ni ska samla in pengar till laget eller klassen. Lär dig mer om hur ni kan tjäna pengar till klassen och laget smidigare än någonsin. Kaffet ni kan sälja säljs för 150 kr för era kunder och ni behåller upp mot 56 kr per såld produkt.

Jag heter Linnéa och jobbar på Kaffekassan
Linnéa från Kaffekassan

Hur er grupp kan tjäna 7923 kr på 2,5 veckor

De flesta grupper som säljer våra produkter tjänar mellan 8000 kr och 22000 kr

  • ☕ Omtyckta produkter
  • ? Snabba leveranser
  • ? Personlig säljsupport

Sälj svenskarnas favoritdryck

sälja kaffe

 

 

 

 

 

 

 

 

Vet du hur många hushåll som köper kaffe regelbundet? Hela 4 av 5 st hushåll.

Det skapar en perfekt möjlighet för er grupp att få in pengar till er kassa.

Vi har spenderat de senaste 5 åren på att utveckla ett riktigt koncept och tagit fram ett säljpaket som maximerar er grupps försäljning. Det går att beställa helt kostnadsfritt och det innehåller allt ni behöver för att komma igång. Läs mer här!

Kombinera det med snygg termosflaska

termosflaska

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Termosflaskan håller kyla i 24 timmar och värme i 12 timmar. Och säljs av massvis av klass och lag.

Upp till 67 kr i förtjänst

Med Kaffekassan får ni mellan 47-67 kr i förtjänst, se hela förtjänsttrappan här:

insamlingssystem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Läs mer om Kaffekassan här.