Sälja saffran med er grupp? Se 5 tips innan ni väljer produkt

Funderar er grupp på att sälja saffran? (Fem tips innan ni väljer produkt att sälja)

Inlägg

I den här artikeln vi gå igenom möjligheten att sälja saffran som produkt med klassen eller laget.

Vi har lång erfarenhet av att sälja produkter för och utöka klasskassan och kommer därför med tips och råd till er.

Vill ni kunna ta ett bra beslut vid val av produkter för försäljning? Fortsätt läs!

Hur mycket pengar vill ni tjäna?

Hur många är ni i gruppen?

Skriv i rutan ovan.

Bra jobbat!

Skriv din e-post för att se resultatet.
Antal produkter ni behöver sälja för att tjäna

Vilket betyder att varje person behöver sälja runt

produkter för att nå ert insamlingsmål.
Starta försäljning

Sälja saffran och få in pengar med klassen

Är det dags att sälja produkter med klassen finns det idag en uppsjö av företag och produkter att välja mellan. Det är viktigt att ni hittar en produkt som ni trivs med och kan stå bakom att sälja. En produkt som finns på marknaden är saffran.

Saffran är en krydda som har många hälsofördelar. Nedan följer fem positiva effekter av saffran som är en helt fantastisk krydda helt naturligt.

Motverkar nedstämdhet

Saffran motverkar depression, oro, nedstämdhet och liknande. Genom att sälja saffran hjälper ni människor att motverka nedstämdhet helt enkelt.

Bättre fokus

Stärkt koncentration och tankeverksamhet är ännu en fördel med att sälja saffran med klassen.

Minskar stress och ger bättre sömn

Den som önskar att minska sin stressnivå och sova bättre ska med fördel äta saffran. Många kulturer njuter av ett kopp saffranste innan det är dags att sova!

Innehåller crocin vilket är bra för hjärncellerna

Crocin är ett ämne som finns naturligt i saffran och helt enkelt hjälper till att skydda hjärncellerna.

Härlig färg och glädjespridare

Den gula färger på saffran kan få nästan vem som helst att känna sig uppiggad, men det är mer än så. Forskning har visat på att saffran faktiskt kan hjälpa till skapa en positiv sinnesstämning.

 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Kaffekassan (@kaffekassan)

Jag heter Linnéa och jobbar på Kaffekassan
Linnéa från Kaffekassan

Hur er skolklass kan tjäna 7923 kr på 2,5 veckor

De flesta grupper som säljer våra produkter tjänar mellan 8000 kr och 22000 kr
  • ☕ Omtyckta produkter
  • ? Snabba leveranser
  • ? Personlig säljsupport

Inget renodlat företag med fokus att sälja saffran

Det finns inte ett specifikt företag som idag enbart säljer saffran, utan det är en av alla produkter man kan välja att sälja. Därför är det klokt om ni tar er tid att jämföra hur mycket ni kommer att tjäna, vad företaget har fått för omdömen och hur hela processen går till. Att sälja saffran med klassen eller föreningen ska vara enkelt och smidigt samtidigt som ni ska få ut så hög vinst som möjligt.

Sälj saffran till jul

Vid juletider går saffran åt som aldrig förr i de svenska hemmen. Passa därför på att pricka in försäljningen runt jul. På så sätt blir det lättare att sälja produkten och många köper eftersom det ändå kommer att gå åt. Vill ni ändå sälja under annan tid på året kan ni passa på att informera om vilka positiva effekter kryddan faktiskt har på människor, eller så kan ni sälja en produkt som fungerar bra hela året.

Gör det lilla extra vid försäljning

Skulle ni ha valt att sälja saffran med er skolklass och tycker att det kan vara svårt och konkurrera med andra kan ni försöka fokusera på att ge det lilla extra vid försäljningen. Tipsa om länkar eller något utskrivet recept som innehåller saffran. Uppskattas garanterat av kunder då ni visar lite extra engagemang. Har det företag som ni tittar på några bra tips på hur ni får till en bra försäljning? Kanske det finns något material därifrån som ni kan använda er av. På vår blogg finns det en artikel om 4 säljtips som kan vara till nytta.

Ursprung och miljötänk

När ni väljer att sälja saffran ska ni tänka på att det är en krydda som inte växer naturligt i Sverige utan kommer från något mer exotiskt land. Hur odlas det, vad är det för arbetsvillkor och har företaget ni funderar på ett bra miljötänk? Idag är det mer aktuella frågor än någonsin. Samla information och skaffa er därför en bra och överskådlig helhetsbild innan ni gör valet av företag.

Tips på företag som har miljötänk

Kaffekassan erbjuder enbart produkter fokuserade på hållbarhet med omtanke för miljön, så att ni kan känna er stolta över produkterna ni säljer. Ett exempel är deras termosflaska som är suverän för att stoppa användningen av engångsmuggar (svenskar använder mellan 500-1000 miljoner engångsmuggar årligen) vilket är skadligt för miljön.

Tjäna i snitt 8973 kr på en enda försäljning (under 3 veckor eller mindre)

Skriv in e-postadress nedan så lovar vi att skicka ut mer information direkt. Missa inte chansen!

Sammanfattning

Om ni funderar på att sälja saffran med klassen är det bra om ni tar er tid att jämföra företag, förtjänst och information kring miljötänk. Att sälja saffran kan ge bra klirr i klass- eller lagkassan om ni hittar något som passar era behov!