Sälja toapapper och åk på en härlig resa [Teamrullen]

Funderar ni på att sälja toapapper med Teamrullen?

Inlägg

I den här artikeln kan du läsa mer om att sälja toapapper med Teamrullen.

Information om vilka Teamrullen är, hur mycket ni kan tjäna och mycket annat kommer att hanteras i artikeln. Lite om varje för att ge en bra men tydlig överblick.

Vi har funnits många år i branschen och granskar alla företag som erbjuder klasser, föreningar och liknande att sälja produkter för att tjäna pengar. Vill ni kunna göra ett bra val, fortsätt läsa!

OBS. Detta är inte ett samarbete med Teamrullen och artikeln skrivs av Kaffekassan. Priser och vinst är taget från Teamrullens hemsida 1 September 2020 och vi reserverar oss för eventuella fel i artikeln.

Hur mycket pengar vill ni tjäna?

Hur många är ni i gruppen?

Skriv i rutan ovan.

Bra jobbat!

Skriv din e-post för att se resultatet.
Antal produkter ni behöver sälja för att tjäna

Vilket betyder att varje person behöver sälja runt

produkter för att nå ert insamlingsmål.
Starta försäljning

Varför klasser och lag väljer att sälja toapapper

Toapapper och hushållspapper är produkter som Teamrullen erbjuder. Och det är av en enkel anledning:

I svenska hem går toapapper åt och är därför en tacksam produkt att sälja. En bra produkt för föreningar och klasser då det inte finns krav på temperaturer eller särskild förvaring mer än att det ska hållas torrt.

Två olika tillverkare

Välj mellan två olika tillverkare av toapapper – Serla och Lambi. Det är stora och kända varumärken som många idag väljer då de handlar i affären. Mjukt toapapper som passar också i den mest kräsna familjen.

Tjäna pengar till skolklassen med toapapper – vad kan ni tjäna?

Hur mycket ska ni tjäna pengar till klassen eller klubben?

Beroende på vilken mängd ni säljer av ett visst toapapper kan ni hos Teamrullen tjäna 55-60 kr per såld vara. Säljer ni mer så tjänar ni mer. Den högre ersättningen börjar från att ni sålt 12 pall eller mer.

Ökad försäljning – högre förtjänst

Säljer ni mycket kommer ni också att tjäna mer. Genom att sätta upp ett mål på hur mycket pengar ni behöver ha in till klassen eller föreningen kan ni räkna och göra en uppskattning på hur mycket ni behöver sälja. Det finns ingen automatisk räknesnurra på hemsidan utan ni behöver själv göra en kalkyl.

Kan ni sälja toapapper online via Teamrullen?

Nej, Teamrullen erhåller ingen webbshop eller digitalt alternativ. Ni behöver själv ta upp beställningar från kunder. Det kan ni enkelt göra via försäljningslistor och liknande. Antingen har ni redan beställt produkter som ni säljer direkt, eller så tar ni upp beställningar och lägger en order på toapapper i efterhand när ni ska tjäna pengar till klassen med toapapper.

Marknadsför er online

Det är ändå inget som hindrar er från och marknadsföra er online själv. Använd sociala medier, skapa en grupp på sociala medier eller liknande. När ni ska tjäna pengar till klassen med toapapper får ni använda fantasin lite för och maximera försäljningen. Vi skriver också om fler säljtipsi den här artikeln.

Vem kan sälja toapapper via Teamrullen?

 

Alla klasser, föreningar och lag kan sälja toapapper via Teamrullen. Det krävs att kontaktpersonen som har huvudansvaret är över 18 år. Den som är ansvarig sköter all kommunikation med Teamrullen och kommer att erhålla säljunderlag och andra viktiga dokument.

 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Kaffekassan (@kaffekassan)

"Raoul Wallenbergs skolan, Klass 3B tjänade 19 992 kr på sin första försäljningsrunda"

Kan jag som privatperson sälja toapapper?

Nej. Att samla in pengar till klassen eller laget med toapapper går utmärkt, men som privatperson går det inte att sälja toapapper via Teamrullen. De riktar sig enbart till klasser, lag och föreningar.

Relaterat:Vart kan vi åka på klassresa? Se vår topp 10 lista

Om Teamrullen

Teamrullen såg sitt ljus på marknaden 2012, men grundaren Johan har varit aktiv på marknaden mot föreningar sedan 1994. Många lag, klasser och föreningar kämpar med att hitta sätt att få in extra pengar för att kunna genomföra speciella aktiviteter. Då föddes idèen om att sälja produkter som används varje dag i hemmet.

Idag är Teamrullen väletablerade på marknaden och hjälper klasser att tjäna pengar med toapapper. På deras hemsida finns information om hur ni går tillväga, säljtips och annan relevant information.

Fördel att sälja kända varumärken

Grundaren av Teamrullen valde därefter att satsa på kända varumärken för att försäljningen skulle bli så lätt som möjligt. Med varumärken som konsumenter redan är trygg med blir det lättare att sälja, än att först behöva berätta om själva varumärket och sedan fokusera på att sälja toapapper.

Jag heter Linnéa och jobbar på Kaffekassan
Linnéa från Kaffekassan

Hur er skolklass kan tjäna 7923 kr på 2,5 veckor

De flesta grupper som säljer våra produkter tjänar mellan 8000 kr och 22000 kr

  • ☕ Omtyckta produkter
  • ? Snabba leveranser
  • ? Personlig säljsupport